7 mei 2010

Op naar de 40.000 !

Ongetwijfeld heeft u in de afgelopen dagen uw handtekening al gezet op de website zijmaakthetverschil.nu.
En als u dat nog niet heeft gedaan : Spoed U om uw steun te betuigen aan deze fantastische, en nu al geslaagde, actie van deze enthousiaste initiatiefnemers, waaronder enkele prominente conservatieve vrienden!

STOP het doorgeschoten gelijkheidsdenken!!

STEUN DEZE ACTIE en help ze vandaag nog aan de 40.000 ! stemmen

Meer info:

De uitspraak van de Hoge Raad op 9 april 2010 inzake het vrouwenstandpunt van de SGP heeft talloze reacties uitgelokt. Teneur van die reacties: onterecht worden grondrechten opgeofferd voor het ‘supergrondrecht’, het anti-discriminatiebeginsel. Wij willen een stem geven aan het gevoel van bezorgdheid en onrust. Het is nu het moment om een signaal af te geven aan onze overheid en samenleving: het gelijkheidsdenken slaat door! Maakt u het verschil? Plaats uw handtekening onder het manifest.

Ondertekening betekent níet dat u het eens bent met het vrouwenstandpunt van de SGP. Echter wel dat u vindt dat het arrest van de Hoge Raad wezenlijke vrijheden in onze democratie aantast.
Deze actie is geen initiatief vanuit de SGP zelf en behoort ook niet tot de verkiezingscampagne. Wel draagt de SGP dit initiatief een warm hart toe en ondersteunt ze het van harte.


Plaats HIER uw handtekening.

Geen opmerkingen:

Volgers