26 mei 2009

Homomoe

Dankzij onze Minister voor Homo- en Onderwijszaken, de heer Plasterk, krijgen onze homofiele medelanders heel veel aandacht. Plasterk, onze notoire homo-fan, hebben we nog weinig zinnigs horen zeggen over het middelbaar, hoger- en academisch onderwijs. Zelfs de progressief linksige voorzitter van de HBO-raad Doekele Terpstra begint commentaar te geven op de door Plasterk genomen prioriteiten in zijn agenda.

citaat Terpstra:

Onderwijs zou zijn eerste verantwoordelijkheid moeten zijn”, zegt Terpstra. De bewindsman heeft hoger onderwijs in zijn pakket, evenals wetenschappelijk onderzoek, mediabeleid, emancipatie en cultuur. Verder maakt hij deel uit van de sociaaleconomische zeshoek. „Dat is een geweldige variëteit. Daardoor is hij maar beperkt beschikbaar voor het hoger onderwijs, en dat is jammer. Er gebeurt veel in onze sector en het zou goed zijn als de minister zich meer met de sector zou identificeren”, ....Homo-emancipatie is ook nodig, maar zijn ambitieloze benadering van het onderwijs steekt daar nogal mager tegen af.”
Ook vind Plasterk het in 's lands belang noodzakelijk om in het zinloze programma RTL Boulevard ene homofiel genaamd Gordon toe te roepen dat "heel nederland achter hem staat". Al zou Plasterk nog nooit hebben gelogen dan heeft hij het toen gedaan. Want ik kan hem verzekeren dat echt niet heel Nederland staat achter een koppeltje rijke, mislukte Nederlandse homo's die dachten de finale te gaan bereiken van het eurovisie songfestival in Moskou.
Nu schijnen onze ministers en zelfs onze MP het tegenwoordig zeer belangrijk te vinden om zich te interesseren in en vervolgens hun mening te geven over de actualiteit van de Nederlandse showbizz. Onze MP en vice-MP hadden m.i. een helder antwoord kunnen geven aan de journalist. dat ze met belangrijkere zaken bezig zijn dan de scheiding tussen Jantje Smit en Yolanthe. Blijkbaar was dat toch niet zo.

Maar nu even verder over die homo's.

Vorige week hadden we een korte homo-soap omtrent mede-conservatief en blogger Frank Verhoef die zich genoodzaakt zag zijn eind-redacteurschap en lidmaatschap van de JOVD op te zeggen. Dit alles omdat hij zich tegen het homo-huwelijk had uitgelaten.
voor meer info over deze affaire zie hier en .hier.

Ook binnen de Jongeren-yuppen-club van de VVD worden homo-critici niet meer geaccepteerd. De homo's binnen het bestuur pikken het niet langer en vinden de vrijheid van meningsuiting dus niet zo belangrijk als hun immer liberale Mark Rutte die dit grondswetartikel zelfs wil gaan verheffen boven het wetsartikel inzake godslastering. De comments die er over deze affaire in de rioolput van het worldwideweb GeenStijl en de serieuze rechtse site DDS waren te lezen logen er niet om. Frankie is achterlijk, niet meer van deze tijd, en nog allemaal veel erger.
Natuurlijk zijn er liberalen te vinden tussen de comments die het nog met Frank eens zijn, maar het zijn er maar weinig meer in ons land.
Mensen die tegen het homohuwelijk zijn.
Wat dat betreft is er vandaag wel een succesje geboekt in Californië. In deze Amerikaanse staat blijft het gelukkig bij die 18.000 reeds afgesloten homohuwelijken.

En dan die affaire nog met de homoseksuele leerkracht op de School met de Bijbel in Emst. Plasterk riep de COC openlijk toe om te gaan procederen bij de Cgb. De leraar zelf wilde het nog netjes afhandelen "onder elkaar", had het COC niet nodig en al helmaal geen rechtzaak. Maar nee hoor, de homo's van het COC gaan de strijd aan voor iemand die de COC niet nodig heeft. Jaja, want dan halen ze de publiciteit weer eens. Homo's op de barricade; ook al wil je mede-homo dat zelf niet. Wat een populair activisme.

Voordat we verzanden in allerlei homo-weetjes (die u toch allang ook weet dankzij onze knuffelhomo Plasterk) mijn mening over homo's.

De laatste weken ben ik homomoe geworden dus voor de eerste en laatste keer een blog/ comment over homo's.

Als christenen commentaar hebben/leveren op homofilie betreft dat commentaar op de homoseksuele praxis. En dus niet op de persoon zelf. Ten allen tijde geldt het gebod : "heb God lief boven alles en uw naasten (dus ook je homofiele naaste) lief als je zelven".
Christenen zul je dus nooit een oproep horen doen om homo's van flatgebouwen te gooien.

Vanuit diverse nieuw-testamentische bijbelboeken is de homoseksuele praxis een ernstige zonde tegen God die ons heeft geschapen als man en vrouw. De God die in het paradijs man en vrouw voor elkaar heeft geschapen en zelfs na de zondeval deze paradijselijke bloem heeft bewaard waardoor man en vrouw van elkaar kunnen en mogen genieten. Maar ook ter voortplanting van hun nageslacht. Als we er vanuit de bijbel vanuit gaan dat het huwelijk een verbintenis is tussen een man en een vrouw en het zodanig door God is ingesteld en ook vele honderden jaren traditioneel en institutioneel geaccepteerd en begrepen was zitten we toch de laatse decennia op een enorm dwaalspoor. Gods woord mag geen leidraad meer zijn. Pluk de dag, jij bent hetero, ik homo. Leuk toch?

De klassieke Griekse schrijvers en filosofen * Xenophon met zijn boek Oeconomicus* Plutarchus * Aristoteles enz. hebben schitterend de waarden, plichten en rechten van man en vrouw samengesmolten in een huwelijk en een gezin opvoedend, omschreven met prachtige woorden. Waarom dan dit mooie en unieke omverwerpen in een ordinaire tegennatuurlijke, ziekelijke afgrond van homoseksuele praxis en homohuwelijk?

Homofilie is een zondige afwijking op de eeuwenoude wetenschap dat een man en vrouw voor elkaar bestemd zijn en niet 2 mannen of 2 vrouwen. God heeft het met eerbied gezegd hun samen "passend" gemaakt, opdat zij samen tot een vlees zijn. En de wereld anno 2009 zakt zo diep weg dat het vanuit een doorgeschoten emancipatiedrang toch mogelijk moet zijn dat twee papa's samen kinderen hebben. Of twee mama's?
Onderzoeken en geschriften genoeg die bewezen hebben dat een kind de beste opvoeding en ontwikkeling krijgt door een vader en een moeder. Een vader kan geen moeder voor een kind zijn en een moeder geen vader. Elke ouder kan zijn kinderen vanuit haar of zijn eigen sekse, interesse, kwaliteiten een kind regelmaat, structuur en dicipline bijbrengen. Dit geeft helaas geen zekerheid tot een gelukkig leven, dat vernemen we dagelijks uit de media. Maar het feit dat een kind zich schaamt om mede te delen dat het twee vaders heeft zegt meer over de ouders dan over de omgeving waarin dit als "vreemd" wordt ervaren.

En waarom wordt homofilie door deze mensen zelf zo verseksualiseerd? Een gay-pride, een roze zaterdag, tv-programma's, eigen tijdschriften met niets-verhullende foto's, eigen parkeerplaatsen enz. enz.

Jaja , ze willen als een normale burger behandeld en benaderd worden. Ik zou zeggen als ze dan zelf zich zouden gaan gedragen als een fatsoenlijke burger helpt dat misschien een beetje...

Christenen haten geen homo's. Ze willen alleen het zondige van de praxis benoemen en duidelijk maken. Ik geloof dat er veel homo's zijn die worstelen en tobben over hun geaardheid. Net zo als er vrijgezellen zijn die graag een partner zouden willen krijgen maar waar dat niet lukt. Maar men gaat in deze eeuw innerlijke worstelingen graag uit de weg en geeft zich graag over aan de wellust en "alles moet kunnennorm" van de straat.

Er is zelfs een vereniging voor "holebi's" uit christelijke of reformatorische kring.
refo anders.
Met alle respect maar is die belangenbehartiging nu echt nodig?
En vergis u niet! Ook daar laat de knuffel-homo Plasterk op zaterdag 30 mei zijn gezicht zien. Waarom dat deze vereniging bestaat? Omdat ze voor de "coming true" staan van de homofilie. Deze mensen moet hulp worden geboden.
Soms help je mensen door hun boodschap of roep te negeren of dood te zwijgen.

Deden dat maar eens meer mensen: progressieve homo's negeren.

ik stop acuut.
ik ben homomoe.

Geen opmerkingen:

Volgers